پای سیب یکی از شیرینی های مورد علاقه همه ماست که بعنوان عصرانه گزینه بسیار مناسبی ست و به جرات میتوانیم بگوییم انتخاب همیشگی بسیاری از ماست ،
برای تمام این توضیحاتی که خدمت شما دادیم ما در آموزشگاه گندم طلایی برآن شدیم تا این آموزش را در اختیار شما قرار دهیم ،
در ادامه با ما همراه باشید تا با این شیرینی دوستداشتنی آشنا شوید
مواد لازم برای تهیه پای سیب :
کره 250گرم
شکر 250گرم
آرد 300گرم
تخم مرغ 5عدد
وانیل 4/1ق چ
نشاسته ذرت 50گرم
بکینگ پودر 1ق چ
ماست 2/1پیمانه
سیب
پودر قند ودارچین
طرز تهیه :
در گام اول کره وشکر را با هم خوب می زنیم تا کاملا سفید شود سپس تخم مرغ ها را بصورت تک تک به مواد خود اضافه کرده
در ادامه وانیل را نیز به مواد خود اضافه کنید
حالا نوبت ماست است که آنرا به مواد خود اضافه کنید و کاملا آنها را با هم مخلوط کنید
آرد ذرت و آرد گندم را به مواد خود بصورت کم کم اضافه کنید که گلوله های آرد در مواد شما باقی نماند
مواد خود را پس از اینکه کاملا یکدست شد درون قالب می ریزیم
دقت داشته باشید یک اسکوپ از مواد اولیه خود در مواد بعد یک حلقه سیب ودارچین یک اسکوپ مواد
حالا قالب خود را به مدت 30دقیقه با دمای 180درجه در فر قرار دهید .
اگر تمایل به شرکت در دوره های آموزشی ما دارید لطفأ با آموزشگاه گندم طلایی در ارتباط باشید