پای سیب

پای سیب یکی از شیرینی های مورد علاقه همه ماست که بعنوان عصرانه گزینه بسیار مناسبی ست و به جرات میتوانیم بگوییم انتخاب همیشگی بسیاری از ماست ،

برای تمام این توضیحاتی که خدمت شما دادیم ما در آموزشگاه گندم طلایی برآن شدیم تا این آموزش را در اختیار شما قرار دهیم ،

در ادامه با ما همراه باشید تا با این شیرینی دوستداشتنی آشنا شوید

مواد لازم برای تهیه پای سیب :

کره                                                  ۲۵۰گرم

شکر                                                ۲۵۰گرم

آرد                                                    ۳۰۰گرم

تخم مرغ                                            ۵عدد

وانیل                                                ۴/۱ق چ

نشاسته ذرت                                    ۵۰گرم

بکینگ پودر                                        ۱ق چ

ماست                                              ۲/۱پیمانه

سیب

پودر قند ودارچین

طرز تهیه :

در گام اول کره وشکر را با هم خوب می زنیم تا کاملا سفید شود سپس تخم مرغ ها را بصورت تک تک به مواد خود اضافه کرده

در ادامه وانیل را نیز به مواد خود اضافه کنید

حالا نوبت ماست است که آنرا به مواد خود اضافه کنید و کاملا آنها را با هم مخلوط کنید

آرد ذرت و آرد گندم را به مواد خود بصورت کم کم اضافه کنید که گلوله های آرد در مواد شما باقی نماند

مواد خود را پس از اینکه کاملا یکدست شد درون قالب می ریزیم

دقت داشته باشید یک اسکوپ از مواد اولیه خود در  مواد بعد یک حلقه سیب ودارچین یک اسکوپ مواد

حالا قالب خود را به مدت ۳۰دقیقه با دمای ۱۸۰درجه در فر قرار دهید .

اگر تمایل به شرکت در دوره های آموزشی ما دارید لطفأ با آموزشگاه گندم طلایی در ارتباط باشید