رعایت چند نکته برای رسیدن به یک کیک مطلوب

ما در آموزشگاه گندم طلایی پس از برگزاری چندین دوره از انواع کیک و شیرینی بر آن شدیم تا تعدادی از نکاتی که در عین سادگی باعث بهبود عملکرد شما در پخت کیک خواهد شد را با شما به اشتراک بگذاریم ،

کسانی که در دوره ها و آموزش های کیک و شیرینی شرکت میکنند قطعأ با آموزش های اساتید و بیان نکات قادر به پخت یک کیک و شیرینی عالی خواهند بود اما اگر شما از افراد مبتدی هستید و دوست دارید با پخت کیک حس و حال خوبی را به خودتان هدیه کنید ، به شما توصیه میکنم تا انتهای این پست با ما همراه باشید .

۱-بررسی مواد اولیه

مهم ترین قدم برای تهیه کیک و شیرینی مواد اولیه است ، دقت داشته باشید که باید قبل از اقدام به پخت تمام مواد لازم را در ظرف های جداگانه و اندازه گیری شده قرا دهید و تمام آنها را در آماده کنید

برای بسیاری از خانم ها حتما پیش آمده که قبل از شروع به کار ، فکر میکردند تمامی مواد را تهیه کردند اما در نیمه راه با کمبود یک ماده مواجه میشوند و اینگونه نتیجه کار چیزی غیر از تفکر شما خواهد شد

نکته :

نکته بسیار خوبی که میتوانم در این بین در اختیار شما قرار دهم این است که سعی کنید بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل از اقدام به شروع کار ،کلیه مواد را از یخچال خارج کرده و به میزانی که نیاز دارید داخل ظرف های جداگانه بریزید و اجازه دهید دمای همه ی مواد به دمای محیط برسند.

۲- دستور پخت را با دقت مطالعه کنید

دستور پخت بسیاری از انواع کیک و شیرینی مانند هم هستند، و تفاوت همه آنها در بعضی از ریزه کاری ها خواهد بود ،که نتیجه متفاوتی را می آفرینند . به همین دلیل به شما توصیه میکنیم پیش از شروع بکار و پخت شیرینی و یا کیک خود ، بسیار با دقت دستور پخت را بررسی کنید تا میزان تسلط شما برای پخت بالا برود .

۳- ریخت و پاش و کثیف کاری ممنوع!

بخاطر داشته باشید پخت و پز مخصوصا پخت کیک و شیرینی شما را با یک آشپزخانه شلوغ و پر از ظرف مواجه خواهد کرد در بسیاری از مواقع پس از شروع به کار با غباری از آرد و لکه های بجا مانده از تخم مرغ و پودر کاکائو مواجه می شوید ، در اینصورت اگر در آشپزخانه مادر مشغول به کار باشید شاید این آخرین باری ست که به شما فرصت پخت و پز داده خواهد شد .

پیشنهاد ما به شما استفاده از یک میز و یا گوشه ای از آشپزخانه س که با استفاده از یک پارچه بزرگ یا رومیزی روی آنرا پوشانده اید ، تا در انتهای کار و شستن پارچه دیگر اثری از کثیفی در آشپزخانه شما باقی نماند.

۴- یکپارچه سازی مواد

یکی از مشکلاتی که معمولا پس از مواجه شدن با آن دچار استیصال خواهید شد ، دیدن گلوله هایی از آرد و یا پودر کاکائو در مواد مایع است ، در اینجا چند نکته را با شما در میان میگذاریم تا نتیجه کار یک ماده یکدست باشد

  • پیش از شروع به کار و در مرحله آماده سازی مواد اقدام به الک کردن آرد خود کنید ، چند بار اینکار را انجام دهید تا از گلوله های آردی در امان باشید و کیک شما خراب نشود
  • برای تهیه شیرینی های همچون کشمشی و مواردی مانند آن از قالبهای یکدست استفاده کنید
  • مواد را خوب هم بزنید ، این به این معنا نیست که مواد خود را زیاد هم بزنید ، به دستور پخت خود وفادار باشید تا با نتیجه ای مطلوب مواجه شوید.

۵- توجه به دمای فر

خیلی وقت ها شاید علاقه داشته باشید که به پخت نان در منزل بپردازید ، برای آموزش و فراگیری صفر و تا صد انواع نان می توانید در آموزشگاه گندم طلایی آموزش ببینید ، اما اگر ترجیح میدهید خودتان اینکار را انجام دهید باید توجه داشته باشید در نیم ساعت اولی که مواد نان و یا شیرینی خود را داخل فر قرار میدهید نباید به هیچ وجه در فر خود را باز کنید ، نکته دیگر اینکه پیش از قرار دادن ظرف مواد اولیه به داخل فر از اینکه فر شما به دمای مورد نظر رسیده و کاملا گرم شده اطمینان حاصل نمایید.

۶- کیک به قالب نچسبد!

چسبیدن کیک و شیرینی به ظرف یکی از اتفاق های بسیار ناخوشایندی ست که میتواند تمام زحمات را نابود کند ، برای جلوگیری از این بدشانسی سعی کنید قالب را چرب کنید و مقداری هم آرد روی آن بپاشید این کار باعث می شود بعد از اتمام زمان پخت ،کیک شما براحتی از قالب جدا شود .

۷- آیا کیک من آماده شده؟

در بسیاری از مواقع اگر شما تمامی موارد موجود در رسپی را رعایت کرده باشید ، پس از گذشت زمانی که تخمین زده شده بود کیک و یا شیرینی شما آماده است ، اما برای اینکه از پخت خود اطمینان حاصل نمایید بهتر است از یک خلال چوبی استفاده کنید

بدین صورت که خلال چوبی خود را در بخشی از کیک خود وارد نمایید اگر مواد به آن چسبیدند فرآیند پخت را ادامه دهید و کیک را از فر خارج نکنید ، اما اگر خلال چوبی شما کاملا تمیز از کیک خارج شد ، کیک شما آماده شده و میتوانید از آن استفاده نمایید .

۸- خنک شدن کیک

اگر دوست دارید کیک شما بدون خرد شدن و شکنندگی از قالب خارج شود ، باید به شما بگوییم که شتابزده آن را از قالب داغ خارج نکنید ، شما باید به کیک آماده خود که داخل قالب قرار گرفته زمان دهید تا کاملا خنک شود

اینگونه کیک شما به شکلی کاملا ایده آل از قالب جدا خواهد شد

به شما توصیه میکنیم اگر تمایل به آموزش انواع شیرینی و کیک دارید با ما در آموزشگاه گندم طلایی همراه باشید