طرز تهیه باقالی قاتوق

طرز تهیه باقالي قاتوق

مواد لازم :

  • لوبياي كشاورزي تازه پوست كنده ٥٠٠ گرم
  • سير متوسط تازه يك حبه
  • تخم مرغ ٢ عدد
  • كمي رب براي خوشرنگ بودنش ميزنم
  • نمك و زرچوبه به ميزان لازم
  • شويد خشك ٣ ق غ
  • آب سه ليوان به اضافه ٢ ق غ اب نارنج

طرز تهیه :

ابتدا سير رو ساتوري خورد ميكنم و لوبيا ها رو هم ريخته و با روغن كمي تفت ميدم سپس زرچوبه و رب رو اضافه ميكنم يكم كه رب سرخ شد شويد رو اضافه ميكنم و بعد اب ميريزم ميزاريم كمي ابش كه كم شد تخم مرغارو ميشكنم داخلش و ميزارم جا بيفته و نمك هم اضافه ميكنم وقتي ابش كشيده شد به ميزان لازم خورش امادست و بسيار لذيذ ميشه همراه با كته زعفروني و زيتون پرورده و سير.

نوش جان …

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *