امروزه آشپزی و پخت شیرینی به حرفه و هنری کاملا مدرن و جدید تبدیل شدهاست. یادگیری این هنر متمایز و امروزین، علاوه بر پولساز بودن میتواند نشاط را به همراه آورده و سلامتی روح و جسم انسان را تضمین کند.
آموزشگاه گندم طلایی با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفهای، فعالیت خود را با هدف ارتقای هنر مدرن آشپزی و شیرینیپزی با بهکار گیری از روشهای به روز و استفاده از مواد طبیعی و با کیفیت آغار بهکار کرد. این آموزشگاه در تلاش است تا هنر آشپزی و شیرینیپزی را با بهرهگیری از مربیان برجسته و بهنام در فضایی کاملا حرفهای و مدرن به هنرجویان گرامی آموزش دهد تا ضمن تربیت هنرجویانی نوآور و خلاق، به تغییر ذایقه مردم و گرایش آنها به غذاهای سالمتر و اصیلتر نایل آید.
امروزه میتوان طرز تهیه بسیاری از غذاها و شیرینیها را با جستجویی سریع در اینترنت پیدا کرد. اما هر هنری برای بینقص بودن، ریزهکاریهایی دارد که فقط میتوان آنها را زیر نظر اساتید به صورت کاملا حرفهای آموخت، در این صورت است که میتوان در آشپزی متفاوت بود.
آموزشگاه گندم طلایی از مربیان برجستهای بهره میبرد که سابقه درخشانی در زمینه مربیگری، داوری جشنوارههای غذایی، کارشناسی آشپزی و شیرینیپزی در مجلات غذایی و حضور در برنامه به خانه برمی گردیم در تلوزیون دارند. این اساتید به فنون روز آشپزی، شیرینیپزی ، سفره آرایی، دسر، پیش غذا و … کاملا تسلط دارند و میتوانند رموزی را به هنرجویان آموزش دهند که هرگز نمیتوان آنها را در کتابها یا دنیای مجازی فراگرفت.
مدرک رسمی سازمان آموزش فنی و حرفهای
هنرجویان میتوانند پس از شرکت در دورههای آموزشگاه گندم طلایی که با مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفهای فعالیت میکند، برای دریافت مدارک یا گواهینامههای آشپزی و شیرینیپزی در آزمونهای این سازمان شرکت کنند. اين گواهينامهها دارای کد ملی آموزش شغل و در سایت رسمی سازمان آموزش فنی و حرفهای قابل استعلام هستند و میتوان با آنها برای دریافت تسهیلات از بانکهای کشور اقدام کرد. این گواهینامهها همچنین به علت دارا بودن کد بینالمللی در سازمان جهانی کار (ILO) در 186 کشور دنیا اعتبار دارند.
مدارک سایر آموزشگاه غیررسمی، از آنجا كه به صورت رسمي توسط سيستم سازمان آموزش فني وحرفه اي صادر نميشود، فاقد اعتبار کافی بوده و قابل استعلام نیستند.