مواد لازم :
-
- شکر یک پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- کره ١٠٠ گرم ( به دماى محیط رسیده باشه)
- تخم مرغ ٣ عدد
- ماست شیرین یک پیمانه
- آرد دو پیمانه
- بکینگ پودر ١ ق غ
- سیب ٣ عدد
- وانیل نوک ق چ
- پودر دارچین و پسته به میزان کافى
طرز تهیه :
روغن مایع و کره و شکر و وانیل رو با همزن حسابى بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد از اون تخم مرغ ها رو یکى یکى اضافه کنید و هم بزنید. ماست رو هم اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کرده بودیم در سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و به آرامى مخلوط کنید اگر گوله ى آرد باز نشد با درجه کند همزن براى چند ثانیه مواد رو بزنید.
مواد رو در قالب ٢٠ یا ٢٣ سانتى که از قبل با روغن جداکننده ( دستور روغن جداکننده در پست هاى قبل و کانال تلگرام) چرب کردیم میریزیم. سیب ها رو پوست میگیریم و ورقه اى میکنیم و روى مایه کیک میچینیم سعى کنید هر ورقه سیب کمى روى ورقه قبلى باشه تا سیب ها داخل مایه کیک فرو نره بعد کمى پودر دارچین و پودر پسته روى سیب ها میپاشیم و به مدت ١ ساعت در فر از قبل گرم شده با درجه ١٨٠ میدازیم بعد از اون با خلال چوبى پخت کیک رو چک کنید و اگر نیاز بود اجازه بدید باز توى فر باشه.