طرز تهیه باقالی قاتوق
مواد لازم :
- لوبیای کشاورزی تازه پوست کنده ۵٠٠ گرم
- سیر متوسط تازه یک حبه
- تخم مرغ ٢ عدد
- کمی رب برای خوشرنگ بودنش میزنم
- نمک و زرچوبه به میزان لازم
- شوید خشک ٣ ق غ
- آب سه لیوان به اضافه ٢ ق غ اب نارنج
طرز تهیه :
ابتدا سیر رو ساتوری خورد میکنم و لوبیا ها رو هم ریخته و با روغن کمی تفت میدم سپس زرچوبه و رب رو اضافه میکنم یکم که رب سرخ شد شوید رو اضافه میکنم و بعد اب میریزم میزاریم کمی ابش که کم شد تخم مرغارو میشکنم داخلش و میزارم جا بیفته و نمک هم اضافه میکنم وقتی ابش کشیده شد به میزان لازم خورش امادست و بسیار لذیذ میشه همراه با کته زعفرونی و زیتون پرورده و سیر.
نوش جان …
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.