کباب ژاپنی یکی از خوشمزهترین کبابهاي دنیا است. در ادامه میتوانید با یادگیری پخت کباب ژاپنی لذیذ و جذاب، ضمن لذت بردن از خوردن این کباب، خود را با پخت این غذای جدید، متفاوت نشان دهید.
مواد لازم:
- سیر، ۴ حبه خرد شده
- روغن مایع، ۴ قاشق سوپخوری
- شیره انگور، یک قاشق سوپخوری
- گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند، ۱۲۵ گرم.
- سس سویا، یک قاشق سوپخوری
- پودر خردل، یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
این کباب طعم خیلی خوبی دارد. و خیلی ساده تهیه میشود.
گوشت رابه نوارهای یک سانتی متری خرد میکنیم بعد کل مواد رابا هم آمیخته میکنیم.
ابتدا سیر رابه گوشت افزون کرده بعد روغن مایع، پودر زنجبیل و پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را افزون می کنیم و کامل آمیخته میکنیم بعد در حرارت اتاق حدود نیم ساعت استراحت میدهیم تا گوشت طعم ادویه و سویا سس رابه خودش بگیرد.
گوشتها که استراحت کرد، به فرم دال بریده به سیخ میکشیم و حدود ۵ تا ۷ دقیقه روی ذغال کباب می کنیم هر طرف گوشتها حدوداً ۳ دقیقه بپزد یک طرف که کامل پخته شد طرف دیگر را میپزیم.