طرز تهیه دسر رویای پرتقال

طرز تهیه دسر رویای پرتقال

مواد لازم برای تهیه  محلبی:

  • ۱ لیتر شیر
  • ۱ لیوان آرد
  • ۱ لیوان شکر
  • پوست نصف یک پرتقال رنده شده
  • ۱۲۵ گرم مارگارین یا کره
  • حدود ۵ گرم وانیل شکری

مواد لازم برای تهیه پرتقالی:

  • ۱ونیم لیوان آب پرتقال تازه
  • ۱ لیوان آب
  • پوست نصف یک پرتقال رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری نشاسته
  • نصف لیوان شکر

طرز تهیه :

ابتدا ۳ بسته کیک رولتی رو برش میدیم نه زیاد ضخیم ونه زیاد نازک بعد شروع میکنیم به چیدن رولت ها ته و دیواره های قالب کمربندی (من از رولت اماده استفاده کردم)
برای محلبی، کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنین و با همزدن تفت بدین تا رنگش عوض شه، بعد آرام آرام شیر رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین، شکر و پوست پرتقال رنده شده هم اضافه کنین و بپزین تا غلیظ شه.وقتیکه روش حباب حباب شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین و بزارین خوب سرد بشه سپس و محلبی رو توی قالب بریزین و بزارید توی یخچال بمدت یکساعت تا رویه ببنده
برای قسمت پرتقالی، همه موادو توی قابلمه بپزین با همزدن تا غلیظ شه. بعد که سرد شد کمی،بریزین روی محلبی و یک شب بزارین بمونه یخچال.

نکته:
من از اب پرتقال طبیعی استفاده کردم و باتوجه به اینکه جوشید اصلا به تلخی نزد میتونید از اب پرتقال اماده هم استفاده کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *