کیک سیب دارچین

مواد لازم :

    • شكر يك پيمانه
    • روغن مايع نصف پيمانه
    • كره ١٠٠ گرم ( به دماى محيط رسيده باشه)
    • تخم مرغ ٣ عدد
    • ماست شيرين يك پيمانه
    • آرد دو پيمانه
    • بكينگ پودر ١ ق غ
    • سيب ٣ عدد
    • وانيل نوك ق چ
    • پودر دارچين و پسته به ميزان كافى

 طرز تهیه :

روغن مايع و كره و شكر و وانيل رو با همزن حسابى بزنيد تا كرم رنگ بشه و بعد از اون تخم مرغ ها رو يكى يكى اضافه كنيد و هم بزنيد. ماست رو هم اضافه كنيد و با مواد مخلوط كنيد آرد و بكينگ پودر رو كه سه بار الك كرده بوديم در سه مرحله به مايه كيك اضافه كنيد و به آرامى مخلوط كنيد اگر گوله ى آرد باز نشد با درجه كند همزن براى چند ثانيه مواد رو بزنيد.

مواد رو در قالب ٢٠ يا ٢٣ سانتى كه از قبل با روغن جداكننده ( دستور روغن جداكننده در پست هاى قبل و كانال تلگرام) چرب كرديم ميريزيم. سيب ها رو پوست ميگيريم و ورقه اى ميكنيم و روى مايه كيك ميچينيم سعى كنيد هر ورقه سيب كمى روى ورقه قبلى باشه تا سيب ها داخل مايه كيك فرو نره بعد كمى پودر دارچين و پودر پسته روى سيب ها ميپاشيم و به مدت ١ ساعت در فر از قبل گرم شده با درجه ١٨٠ ميدازيم بعد از اون با خلال چوبى پخت كيك رو چك كنيد و اگر نياز بود اجازه بديد باز توى فر باشه.