طرز تهیه باقالی قاتوق

طرز تهیه باقالی قاتوق

مواد لازم :

  • لوبیای کشاورزی تازه پوست کنده ۵٠٠ گرم
  • سیر متوسط تازه یک حبه
  • تخم مرغ ٢ عدد
  • کمی رب برای خوشرنگ بودنش میزنم
  • نمک و زرچوبه به میزان لازم
  • شوید خشک ٣ ق غ
  • آب سه لیوان به اضافه ٢ ق غ اب نارنج

طرز تهیه :

ابتدا سیر رو ساتوری خورد میکنم و لوبیا ها رو هم ریخته و با روغن کمی تفت میدم سپس زرچوبه و رب رو اضافه میکنم یکم که رب سرخ شد شوید رو اضافه میکنم و بعد اب میریزم میزاریم کمی ابش که کم شد تخم مرغارو میشکنم داخلش و میزارم جا بیفته و نمک هم اضافه میکنم وقتی ابش کشیده شد به میزان لازم خورش امادست و بسیار لذیذ میشه همراه با کته زعفرونی و زیتون پرورده و سیر.

نوش جان …

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *